zapisz się na listę mailową
pomoc
english version
strona domowa artysty






 

RSS B0YS

RSS B0YS T0 DWÓCH AN0NIM0WYCH MUZYKÓW-P0DRÓŻNIKÓW - B0Y JEDEN I B0Y DWA, KTÓRZY JAK LEGENDA GŁ0SI, SP0TKALI SIĘ P0 RAZ PIERWSZY W BENINIE. 
WYDALI DWA ALBUMY: W D0NT BLV N HYP AND TH T00TH 0F TH FTR, W JESZCZE BARDZIEJ SEKRETNEJ SERII MIK MUSIK. 
W0LN0ŚĆ WYB0RU MA ZNACZENIE, 0D AFRYKAŃSKICH PUSTYŃ P0 EUR0TANCBUDY. HYPNAG0GICZNE AT0MY, ETNICZNE GRZECH0TY, SUR0WE TECHN0 I CIĘŻKA K0MPRESJA ŁAŃCUCH0WA. REAKCJA ŁAŃCUCH0WA. V0DUN MA ZNACZENIE. BAS MA ZNACZENIE. MASKA WIELE ZNACZY. PRZYSZŁOŚĆ. 

http://www.facebook.com/RssBoys 

http://rss-b0ys.tumblr.com 

http://www.pinterest.com/rssboys/  

 

LINEOUT.pl podcast.71: RSS B0YS by Lineout on Mixcloud

 

 

znana nam dyskografia:

RSS B0YS - the game YS R0TTYN (2016)
RSS B0YS - M0NKYY BL00D (2016)
RSS B0YS - B0DY FL0W (2016)
RSS B0YS - Y00R00B B0TH (2015)
RSS B0YS - HDDN (2015)
RSS B0YS - PHYSYC00L SRS V0L1 S000ND WYTH W000ND (2014)
RSS B0YS - 00 FLY (2014)
RSS B0YS - TH T00TH 0F TH FTR (2013)
RSS B0YS - W D0NT BLV N HYP (2012)
RSS B0YS - RSVP (2012)


wersja do druku